Článek Zvěřinec blbinec

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Zvěřinec blbinec

05. 12. 2009 - 00:05

anuska: , to znám jako své boty, já tak pekla včera! do půlnoci, taky z kila mám prasátka, houby, komety, hvězdy, sdcata, muchomůrky, podkovy, sněhuláky a čtyřlístkytěším se na foto,

---
ronny.pise.cz

05. 12. 2009 - 19:31

et: Jé, komety ještě nemám. Píšu si do deníčku, příští rok musím mít

---
et.pise.cz

05. 12. 2009 - 11:50

zmrzlinka: ja som vedela, že z toho bude niečo veľkolepé a teším sa na foto. Mne zdobenie nikdy nešlo, dávno som to vzdala, proste nevyrobím polevu, ktorá by buď netiekla alebo vobec nešla vytalčiť a tak nezdobím. A je hneď hotovo. Akurát sa chystám na perníkovú chalupku dnes, tam to snáď nejako pomatlám....
A ET, nedávno si čítala nejaku knihu (francúzska autorka ?) tuším v názve niečo s ježkom o pokojskej, ktorá bola hrozne vzdelaná, len to tajila.... alebo tak nejak...hanbila som sa v knihovne vytasiť s takou otázkou že mi napíšeš názov knihy

---
zmrzlinka.pise.cz

05. 12. 2009 - 19:21

et: Knihovnice by to jistě odhalily, ale nebudem je trápit S elegancí ježka. Ještě pořád ji nemám dočtenou. Je skvělá, ale jde mi to jen po kouskách.

---
et.pise.cz

05. 12. 2009 - 17:30

sargo: Fotky!

---
sargo.pise.cz

05. 12. 2009 - 21:56

kaci: Jak dlouho ti schne ta poleva? My zdobily jeden () v pátek a furt to lepí, takže to máme celý rozpatlaný. Trochu se tím pádem bojím jít do celé dávky.

---
kaci.pise.cz

05. 12. 2009 - 23:34

et: Dělám klasickou bílkovou - na jeden bílek tak 15-20 dkg cukru, příp. pár kapek citronové šťávy a mám ji suchou za chvilinku, pár minut maximálně. Cukr několikrát prosívám a přidávám k bílkům postupně, na ruční šlehání mě fakt neužije, používám normálně elektrický šlehač A šlehám hrozně dlouho i s ním. Docela fajn pomůcka je do polevy, která už vypadá dostatečně našlehaná, namočit špejli, párátko nebo co máš po ruce, ťupnout trochu na stůl, prkýnko nebo co máš pod rukou a chvilku počkat. Když se nerozteče a za chvíli vyschne, můžeš se pustit do zdobení
Hodně ulepené jsem je měla jeden rok, když jsem se chtěla vzdát bílků a udělala jen citronovou polevu. Zaprvé byla hnusná, poloprůhledná a za druhé nechtěla schnout. Od té doby ji už nedělám.

---
et.pise.cz

06. 12. 2009 - 09:52

kaci: No ty seš zlato! Po takovýmhle manuálku mě hned chytla chuť do zdobení. Dneska koupím nějaký hezký vykrajovátka a jdem na to. I podle tvýho receptu

---
kaci.pise.cz

06. 12. 2009 - 12:57

et: Hlavně se v receptu drž másla a nedávej žádné rostlinné tuky, jako jsem to letos udělala já, protože máslo bylo v mrazáku a nechtělo se mi čekat. Pěkně jsem se vztekala a příště už budu trpělivější. Dost se mi i uleželé drolilo a musela jsem si mastit ruce olejem. Ale šlo to taky A jsou fakt výborný.

---
et.pise.cz

06. 12. 2009 - 10:21

eithne: Kdybys měla pečení málo, můžeš se klidně realizovat, já si na Vánoce ráda nějaké cukroví odvezu

---
eithne.pise.cz

06. 12. 2009 - 12:58

et: Nene, zrovna jdu na další a množství pro naši rodinu mi bohatě stačí

---
et.pise.cz

06. 12. 2009 - 21:46

muminek: Takový výběr tvarů teda nemáme. Máme houbu, motýla, lilii, karty, různé všelijaké další a pak asi dva, které jsem nikdy nerozluštil. A tamto je andělíček strážníček, jeden tvar, nebo jsou to tvary dva, andělíček a strážník?

---
muminek.pise.cz

06. 12. 2009 - 21:54

et: Muminku! Ale už! Andělíčka policajta mám, včetně Oťáska vocáska.

---
et.pise.cz

06. 12. 2009 - 22:16

muminek: Dovopravdickýho Oťáska?! To neni možný, závidím

---
muminek.pise.cz