Komentář, na který odpovídáte

05. 12. 2009 - 23:34
 

et: Dělám klasickou bílkovou - na jeden bílek tak 15-20 dkg cukru, příp. pár kapek citronové šťávy a mám ji suchou za chvilinku, pár minut maximálně. Cukr několikrát prosívám a přidávám k bílkům postupně, na ruční šlehání mě fakt neužije, používám normálně elektrický šlehač A šlehám hrozně dlouho i s ním. Docela fajn pomůcka je do polevy, která už vypadá dostatečně našlehaná, namočit špejli, párátko nebo co máš po ruce, ťupnout trochu na stůl, prkýnko nebo co máš pod rukou a chvilku počkat. Když se nerozteče a za chvíli vyschne, můžeš se pustit do zdobení
Hodně ulepené jsem je měla jeden rok, když jsem se chtěla vzdát bílků a udělala jen citronovou polevu. Zaprvé byla hnusná, poloprůhledná a za druhé nechtěla schnout. Od té doby ji už nedělám.

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Zvěřinec blbinec