editt: Já jsem (jakožto student) došla jen k těstovinám a salátům všeho druhu, občas i s kuřecím masem ...teď už nestuduju, a dál jsem moc nepokročila. Sem tam si třeba troufnu na nějakej ten biftek, a začaly mě bavit nepečený dorty (sladký i slaný). Takže to, co se dá udělat na pánvi případně v hrnci (vejce, brambory
) toho se nebojím, děsí mě ale omáčky, polívky a trouba
Takže jsem NEkuchařka, ale pár zeleninovejch tipů přidám (recepty ale nemám, to už si musíš dohledat sama ) - moje máma dělá skvělou CUKETOVOU PIZZU (s cherry rajčátky, a navrchu zapečený se sýrem...po tom se můžu utlouct
), pak mě napadají KVĚTÁKOVÝ nebo BROKOLICOVÝ PLACIČKY; skvělá je bílá krémová KVĚTÁKOVÁ POLÍVKA ... no a někteří lidi dělají cuketu na řízek (normálně do trojobalu) - ale to já nejim.