Článek Crumble

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Crumble

14. 11. 2009 - 20:10

zmrzlinka: Ňam. Dík za pripomenutie, určite si urobím.
Ja som robila pre mesiacom stále slivkové crumble. Ale podľa mňa je zbytočné dopredu dusiť, to už je presnidávka. Stačí mi rovno s drobenkou na 20 min, je to pevnejšie a chrumkavejšie. A kopeček smotany navrch pre nás zhýralcov

---
zmrzlinka.pise.cz

14. 11. 2009 - 22:53

et: Asi bych to taky už předem nevařila, nebo ne tolik. Sice jsem neměla kaši, mám radši, když se dá ještě kousat, ale mohlo to být pevnější.
A dočetla jsem se pak v anglických receptech, že zhýralí Britové to jedí horké s kopečkem vanilkové zmrzliny. To bych si taky nechala líbit

---
et.pise.cz

14. 11. 2009 - 23:59

muminek: Úžasní Britové, jak pokročilí

---
muminek.pise.cz

15. 11. 2009 - 17:45

zmrzlinka: V Británii sme si tiež dávali zmrzlinu, s dieťaťom a neustálym kašľaním sme prešli na smotanu

---
zmrzlinka.pise.cz

14. 11. 2009 - 21:51

muminek: Tak to je to, co tam tak vonělo na k4u

---
muminek.pise.cz

14. 11. 2009 - 22:51

et: Ano, to bylo přesně ono

---
et.pise.cz