bublinkacz*: Vyprdni se na pizzu, to každý má představu, jak má vypadat. Když chceš oslnit, vem listové těsto, rozválej, dej tam, co najdeš - šunku, salám, slaninu, nebo i jen nastrouhaný párek nebo uzené, eidam nebo jiný sýr(pozor na ty aromatické)...pariku, buď si umíchej omáčku kečup+česnek, nebo nějakou kupovanou - boloňskou, lutěnicu apod. Poskládej a namaž to na listové těsto, zaroluj a pomaž žloutkem. Roládu můžeš posypat třeba oregánem nebo kmínem nebo kořením na americké brambory, ale není to nutné. Dobrou chuť. Není na tom, co pokazit, každý kousek je originál.
muminek: Jasně že je na tom co pokazit, jednou jsem dělal přesně tohle a chtěl jsem, aby to bylo moc dobré, tak jsem tam dal všeho moc: moc šunky, moc salámu, moc sýra, moc všeho. Pak mi bylo moc těžko od žaludku. To že klasická pizza je tenká placka má svůj důvod, teď už to chápu
et: Jo, přesně. Přepleskala jsem to tak, že se to jíst nedalo Spousty rajčatový omáčky, mraky čerstvých rajčat, hromadu šunky, strašně moc žampionů, ještě víc kukuřice a hrozně málo sýra, protože mě nebavilo ho strouhat
---
et.pise.cz
muminek: Tohle je asi jediný recept, který umím nazpaměť Ale nevěděl bych, kterou si vybrat, jestli přesolenou nebo tu bez chuti
Určitě byla ale stokrát lepší než ta, kterou jsme si tuhle se Střípkem dali na Národní. Taková ošizená, bez oliv, bez ničeho, snad se báli, aby to nepřeplácali, tak tam radši nic nedali.
muminek: Nenene, ta pizza, o které se nahoře mluví jako o nechutné a bez zápachu, byla mňam. Vím svoje Jestli to byla ta s kukuřicí.
et: Jestli myslíš tu co jsme tenkrát jedli u Aknezobky, tak ta sice byla taky hnusná, ale trochu míň než ta o které jsem teď psala. Článek se vztahoval k těm co jsem pekla v neděli a ty byly extra nechutné. Té cti okusit se dostalo jen rodině a dnes odpoledne hladové Aknezobce
---
et.pise.cz
kaci: Přesně tak, doma jedině rychlo-"pizza" z listovýho, s tuňákem, rajčatama a mozzarelou. Jinak k větším odborníkům, co to umí pořádně rozválet.
---
kaci.pise.cz